Logo
0 db
mert 0 €
A kosár üres
Szüksége van tanácsra? Forduljon hozzánk bizalommal.
 1. bevezetés
 2. SZÍNEZETT FOLYÉKONY GUMI
 3. Folyékony gumi ALFEMA TG500 szürke 10 kg

Folyékony gumi ALFEMA TG500 szürke 10 kg

Új csomagolás, eredeti recept!

FOLYÉKONY SZÍNES GUMI ALF TG500 TULAJDONSÁGOK  Az ALF TG500 termék folyékony elasztikus vízálló membrán. Sztirén-akril gumi és víz alapú elaszto... teljes leírás
elérhetőség
Raktáron 99 db
114 €
89,76 €
ÁFA nélkül
db
Termék szám:002
Gyártó:ALFEMA
Szín:szürke
Súly:10kg
Őr ár / elérhetőség
Hasonló termékek
  Folyékony gumi ALFEMA TG500 szürke 20 kg
  220 €
  173,23 € áfa nélkül
  220 €
  173,23 € áfa nélkül
  Raktáron 100 db
  db
   Folyékony gumi ALFEMA TG500 szürke 5 kg
   63 €
   49,61 € áfa nélkül
   63 €
   49,61 € áfa nélkül
   Raktáron 97 db
   db
    Készlet (40kg) 2x Folyékony gumi ALFEMA TG500 szürke 20 kg
    Közös ár 440 €
    420 €
    330,71 € áfa nélkül
    420 €
    330,71 € áfa nélkül
    Raktáron 100 készlet
    készlet
     Készlet (80kg) 4x Folyékony gumi ALFEMA TG500 szürke 20 kg
     Közös ár 880 €
     840 €
     661,42 € áfa nélkül
     840 €
     661,42 € áfa nélkül
     Raktáron 100 készlet
     készlet
      Készlet 26m2 - (45kg) 2x Folyékony gumi ALFEMA TG500 szürke 20 kg, 1x Behatolás ALF PR40 5kg, eszközök
      Közös ár 496 €
      470 €
      370,08 € áfa nélkül
      470 €
      370,08 € áfa nélkül
      Raktáron 100 készlet
      készlet
       Készlet 52m2 - (90kg) 4x Folyékony gumi ALFEMA TG500 szürke 20 kg, 2x Behatolás ALF PR40 5kg, eszközök
       Közös ár 985 €
       935 €
       736,22 € áfa nélkül
       935 €
       736,22 € áfa nélkül
       Raktáron 100 készlet
       készlet
       Teljes specifikációk

       FOLYÉKONY SZÍNES GUMI

       ALF TG500

       TULAJDONSÁGOK

        Az ALF TG500 termék folyékony elasztikus vízálló membrán. Sztirén-akril gumi és víz alapú elasztomer anyag, lágyítóanyagokkal bővítve, nagy és tartós rugalmassági képeséggel.

       Az ALF TG500 ellenálló meleggel és hideggel szemben. Egészen ellenálló a víz áteresztésével szemben, csökkentett áteresztőképessége van a vízgőzzel szemben.

       A termék ellenálló az ultraibolya sugárzással, sóssággal és az ipari környezet hatásaival szemben.  Egyebek között jeleskedik kiváló ellenállóképességgel esővízzel szemben: hosszú idejű érintkezésnél enyhe puhulás áll be, azonban megszáradásnál felveszi eredeti mechanikus tulajdonságait. Ugyanúgy kiváló ellenállósága van az állati eredetű és ásványi olajokkal, gázolajjal, kerozinnal és hasonló üzemanyagokkal szemben.

       1. Az ALF TG500 termék félsétáló membrán: használódik cementes felületek tömítésére, azbeszt-cementes fedőanyagok (eternit), égetett anyagtéglák, cementtéglák, egyenes beton tetők, régi bitumen alapú burkolatok javítására, PVC, dilatációs rések befedésére és tömítésére, cementes homlokzatok, előregyártott panelok kifestésére és tömítésére, pléhes és fémes felületekre, azzal az előfeltétellel, hogy előtte kezelve voltak korróziógátoló eszközzel.   Az alapfelület jobb adhéziója-tapadása érdekében ajánljuk az átitatást a speciális ALF PR40 penetrációs anyaggal, vagy az ALF PR50 adhéziós híddal.

         

        ELŐKÉSZÍTÉS

        A helyes kezelés és ennek igényelt hatásainak elérése érdekében, szükséges néhány fontos eljárást betartani a felület előkészítésénél:

        1. az alkalmazás előtt szükséges a felszín alapos megtisztítása, szükséges eltávolítani a port, földet, bevonatot, habarcsot és további nemrögzített testeket, mechanikus eszközök, kefék és kaparók segítségével, annak érdekében, hogy lehető legyen az ALF TG500 felvitele; mindenekelőtt ajánlott a terület lemosása vízzel.

         

        1. alapfalak, tartályok, medencék, alagutak stb. tömítésénél ajánlott a tágítókban, lezárásokban és fémlemezekben található lyukakat lepecsételni.

         

        1. bizonyos sima felületek igényelhetnek mechanikus érdesítést a megfelelő tapadás bebiztosítása érdekében. Degradált betont át kell itatni és a jobb tapadóképességért használni kell a speciális ALF PR40 penetrációtvagy azALF PR50adhéziós hidat. Minden szabad állapotban levő vizet el kell távolítani az alkalmazás előtt a felületről, melyt szükséges elégségesen kiszárítani. Nagyobb repedéseket le kell fedni folyékony gumi által telített ALF TG500 erősítőszövettel vagy az ALF öntapadó szalaggal, nagyobb degradált felületekre anyagmegtakarítás érdekében előnyösebb ALF G400membránt rögzíteni és utána rá a folyékony ALF TG500 gumit alkalmazni.

       ALKALMAZÁS

       Az ALF TG500 felvitele ecsettel, hengerrel vagy szórással történik.  Az alkalmazásnál ajánlott legalább 2 vagy több réteg, azzal, hogy a következő réteg felvitele az előző réteg megszáradása után lehetséges. Az ALF TG500 végső vastagsága azonban soha nem lehet kisebb mint 1 mm, azért, hogy lehetséges legyen az erős és hatékony kezelés elérése. Minél vastagabb a végső, megszáradt réteg, annál ellenállóbb. A vízálló ALF G400 membrán használatánál az ALF TG500 vastagsága terjedhet 0,5 mm-1mm terjedelemben. A vastagság helyes használatáról kérjen tanácsot a szállítótól.

       Tekintettel tészta jellegű összetételére, az ALF TG500 sokoldalú felhasználással jellemezhető, felvihető különösebb komplikáció nélkül bármilyen fajta alapfelületre, ha a felületek nem szabályosak és nem egyenesek is (művelet, mely rendszerint nagyon költséges klasszikus membránok/szalagok használata esetében).

       MŰSZAKI ADATOK

       Külalak

       Folyékony, tésztás keverék

       Sűrűség

       1,3 kg/l

       Gyúlékonyság/gyulladás

       Nem gyúlékony anyag

       Alkalmazási hőmérséklet

       +5°C / +30°C

       Ellenállóság vontatással szemben UNI 8208/8

       Húzás egészen a törésig 566 %

       Maradék alakíthatóság húzásnál UNI 8202/10

       24 óránál 33 %

       Felület szilárdsága UNI 4916

       SHORE A 54

       Fogyasztás két réteges alkalmazásnál

       kb. 1-1,5 kg/m2 1 mm vastagság eléréséhez

       N.B. Ezek az értékek megfelelnek a laboratóriumi vizsgáknak és enyhén módosíthatók az alkalmazás feltételei szerint.

       FIGYELMEZTETÉS

       Az ALF TG500 termék az alkalmazás után szárad és a megszáradást 24 órán belül éri el 20°C-nál és 65%-os relatív nedvességnél. A száradás ideje függ az alkalmazásnál felvitt anyag vastagságától is. Az alkalmazások +5°C-tól +30°C -ig terjedő hőmérsékleteknél történnek, várt eső nélkül az elkövetkező 24 órában, nem szabad felvinni alacsonyabb hőmérsékleteknél, mint +5°C! A csökkenő hőmérsékletnél és növekedő nedvességnél a száradási idő meghosszabbodik. Nem szabad alkalmazni nedves felületekre, ahol bekövetkezhet növekedő nedvesség. Bekövetkezhet felesleges buborékok keletkezése, melyek mechanikusan megkárosodhatnak. Ha hosszabb ideig érintkezik vízzel, enyhe puhulás állhat be nála, a száradásnál azonban visszakapja eredeti mechanikus tulajdonságait. Az alapfelületben beépített nedvességnél ajánljuk szellőző kémények használatát. Buborékok keletkezése és összehúzódás akkor áll be, ha az alkalmazás beépített nedvességű alapfelületre történik! Az ALF TG 500 nem alkalmas medencék, tartályok, szökőkutak stb. belső felületeinek végső kezelésére, a víz állandó hatása miatt.

       Az azonos gyártási tétel használatánál garantált az azonos színárnyalat. Abban az esetben, ha több gyártási tételt használnak, javasoljuk az egyéni vödrök összekeverését és ezáltal elkerülni a lehetséges árnyalati eltéréseket. A különböző gyártási tételek színárnyalatait javasoljuk az alkalmazás előtt összekeverni egy nagyobb edényben. Ha ez nem praktikus, javasoljuk a bekenendő objektumon természetes törésvonalakat (átmeneteket) találni.

        

                                              KEZELÉS ÉS BIZTONSÁG KÖVETELMÉNYEI

        

       Használja jól szellőztetett térségekben. Ha az edények nincsenek használva, tartsa őket jól lezárt állapotban. Kerülje az érintkezést bőrrel, szemmel és ruhával. Viseljen megfelelő védőruhát, védőkesztyűt és védőszemüveget/arcvédő pajzsot.

        

       Tisztítás

       Anyag: rögtön vízzel

       Kezek: szappan és víz, kézápolási krém.

                                                                                  

       CSOMAGOLÁS ÉS SZÍNEK

       Az ALF TG500 5 kg,10kg, 20kg térfogatú vödrökben, fehér, szürke, bordó, fekete és homokszínben van szállítva.  Más színekben a szállítás a RAL mintavevő szerint, megrendelésre lehetséges.

        

                                                                   TÁROLÁS

       A termék a saját eredeti csomagolásában tárolandó +5° C-tól +30° C-ig terjedő hőmérsékleten. Az ALF TG500 csomagolását védeni kell a közvetlen napsugárzással és a nagyon alacsony hőmérsékletekkel szemben. A termék nem fagyhat meg!

        

       Kategóriákba sorolt ​​áruk
       Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!
       Môžete sa kedykoľvek odhlásiť. Zasielame raz za 14 dní.
       A legtöbb olvasott a blogban

       Hol talál minket

       1152 Budapest, Szentmihályi út 171 (China Mart)

       MAGYARORSZÁG

        
       ALFEMA SHOWROOM HU
       Logo
       www.tekutaguma.hu
       08:00 - 18:00
       Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
       Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.