FIZETÉS HUF NEVÉRE IS

VINGYENES SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁGON BELÜL

Kérdés esetén küldjön e-mailt : eshop@alfema.hu

Logo
0 db
mert 0 €
A kosár üres
Szüksége van tanácsra? Forduljon hozzánk bizalommal.
 1. bevezetés
 2. ALFEMA TG500 - SZÍNES FOLYÉKONY GUMI
 3. Készlet 25-40m2 - Folyékony gumi ALFEMA TG500 bordó 42 kg

Készlet 25-40m2 - Folyékony gumi ALFEMA TG500 bordó 42 kg

 • Új
 • Ingyenes szállítás

Új csomagolás, eredeti recept!

FOLYÉKONY SZÍNES GUMI ALF TG500 TULAJDONSÁGOK Az ALF TG500 termék folyékony elasztikus vízálló membrán. Sztirén-akril gumi és víz alapú elasztomer a... teljes leírás
elérhetőség
Raktáron
397 €
331 €
ÁFA nélkül
Készlet
Termék szám:014
Výrobca:ALFEMA
Hmotnosť:42kg
Farba:Bordó
Őr ár / elérhetőség
Hasonló termékek
  Folyékony gumi ALFEMA TG500 bordó 20 kg
  220 €
  183 € áfa nélkül
  220 €
  183 € áfa nélkül
  Raktáron
  db
   Folyékony gumi ALFEMA TG500 bordó 10 kg
   114 €
   95 € áfa nélkül
   114 €
   95 € áfa nélkül
   Raktáron
   db
   • Új
   Készlet 40-60m2 - Folyékony gumi ALFEMA TG500 bordó 65kg
   545 €
   454 € áfa nélkül
   545 €
   454 € áfa nélkül
   Raktáron
   Készlet
   • Új
   Készlet 60-80m2 - Folyékony gumi ALFEMA TG500 bordó 90 kg
   780 €
   650 € áfa nélkül
   780 €
   650 € áfa nélkül
   Raktáron
   Készlet
   • Új
   Készlet 80-100m2 - Folyékony gumi ALFEMA TG500 bordó 110 kg
   975 €
   813 € áfa nélkül
   975 €
   813 € áfa nélkül
   Raktáron
   Készlet
    Folyékony gumi ALFEMA TG500 bordó 5 kg
    63 €
    53 € áfa nélkül
    63 €
    53 € áfa nélkül
    Raktáron
    db
    Teljes specifikációk

    FOLYÉKONY SZÍNES GUMI

    ALF TG500

    TULAJDONSÁGOK

    Az ALF TG500 termék folyékony elasztikus vízálló membrán. Sztirén-akril gumi és víz alapú elasztomer anyag, lágyítóanyagokkal bővítve, nagy és tartós rugalmassági képeséggel.

    Az ALF TG500 ellenálló meleggel és hideggel szemben. Egészen ellenálló a víz áteresztésével szemben, csökkentett áteresztőképessége van a vízgőzzel szemben.

    A termék ellenálló az ultraibolya sugárzással, sóssággal és az ipari környezet hatásaival szemben.  Egyebek között jeleskedik kiváló ellenállóképességgel esővízzel szemben: hosszú idejű érintkezésnél enyhe puhulás áll be, azonban megszáradásnál felveszi eredeti mechanikus tulajdonságait. Ugyanúgy kiváló ellenállósága van az állati eredetű és ásványi olajokkal, gázolajjal, kerozinnal és hasonló üzemanyagokkal szemben.

    1. Az ALF TG500 termék félsétáló membrán: használódik cementes felületek tömítésére, azbeszt-cementes fedőanyagok (eternit), égetett anyagtéglák, cementtéglák, egyenes beton tetők, régi bitumen alapú burkolatok javítására, PVC, dilatációs rések befedésére és tömítésére, cementes homlokzatok, előregyártott panelok kifestésére és tömítésére, pléhes és fémes felületekre, azzal az előfeltétellel, hogy előtte kezelve voltak korróziógátoló eszközzel.   Az alapfelület jobb adhéziója-tapadása érdekében ajánljuk az átitatást a speciális ALF PR40 penetrációs anyaggal, vagy az ALF PR50 adhéziós híddal.

      

     ELŐKÉSZÍTÉS

     A helyes kezelés és ennek igényelt hatásainak elérése érdekében, szükséges néhány fontos eljárást betartani a felület előkészítésénél:

     1. az alkalmazás előtt szükséges a felszín alapos megtisztítása, szükséges eltávolítani a port, földet, bevonatot, habarcsot és további nemrögzített testeket, mechanikus eszközök, kefék és kaparók segítségével, annak érdekében, hogy lehető legyen az ALF TG500 felvitele; mindenekelőtt ajánlott a terület lemosása vízzel.

      

     1. alapfalak, tartályok, medencék, alagutak stb. tömítésénél ajánlott a tágítókban, lezárásokban és fémlemezekben található lyukakat lepecsételni.

      

     1. bizonyos sima felületek igényelhetnek mechanikus érdesítést a megfelelő tapadás bebiztosítása érdekében. Degradált betont át kell itatni és a jobb tapadóképességért használni kell a speciális ALF PR40 penetrációtvagy azALF PR50adhéziós hidat. Minden szabad állapotban levő vizet el kell távolítani az alkalmazás előtt a felületről, melyt szükséges elégségesen kiszárítani. Nagyobb repedéseket le kell fedni folyékony gumi által telített ALF TG500 erősítőszövettel vagy az ALF öntapadó szalaggal, nagyobb degradált felületekre anyagmegtakarítás érdekében előnyösebb ALF G400membránt rögzíteni és utána rá a folyékony ALF TG500 gumit alkalmazni.

    ALKALMAZÁS

    Az ALF TG500 felvitele ecsettel, hengerrel vagy szórással történik.  Az alkalmazásnál ajánlott legalább 2 vagy több réteg, azzal, hogy a következő réteg felvitele az előző réteg megszáradása után lehetséges. Az ALF TG500 végső vastagsága azonban soha nem lehet kisebb mint 1 mm, azért, hogy lehetséges legyen az erős és hatékony kezelés elérése. Minél vastagabb a végső, megszáradt réteg, annál ellenállóbb. A vízálló ALF G400 membrán használatánál az ALF TG500 vastagsága terjedhet 0,5 mm-1mm terjedelemben. A vastagság helyes használatáról kérjen tanácsot a szállítótól.

    Tekintettel tészta jellegű összetételére, az ALF TG500 sokoldalú felhasználással jellemezhető, felvihető különösebb komplikáció nélkül bármilyen fajta alapfelületre, ha a felületek nem szabályosak és nem egyenesek is (művelet, mely rendszerint nagyon költséges klasszikus membránok/szalagok használata esetében).

    MŰSZAKI ADATOK

    Külalak

    Folyékony, tésztás keverék

    Sűrűség

    1,3 kg/l

    Gyúlékonyság/gyulladás

    Nem gyúlékony anyag

    Alkalmazási hőmérséklet

    +5°C / +30°C

    Ellenállóság vontatással szemben UNI 8208/8

    Húzás egészen a törésig 566 %

    Maradék alakíthatóság húzásnál UNI 8202/10

    24 óránál 33 %

    Felület szilárdsága UNI 4916

    SHORE A 54

    Fogyasztás két réteges alkalmazásnál

    kb. 1-1,5 kg/m2 1 mm vastagság eléréséhez

    N.B. Ezek az értékek megfelelnek a laboratóriumi vizsgáknak és enyhén módosíthatók az alkalmazás feltételei szerint.

    FIGYELMEZTETÉS

    Az ALF TG500 termék az alkalmazás után szárad és a megszáradást 24 órán belül éri el 20°C-nál és 65%-os relatív nedvességnél. A száradás ideje függ az alkalmazásnál felvitt anyag vastagságától is. Az alkalmazások +5°C-tól +30°C -ig terjedő hőmérsékleteknél történnek, várt eső nélkül az elkövetkező 24 órában, nem szabad felvinni alacsonyabb hőmérsékleteknél, mint +5°C! A csökkenő hőmérsékletnél és növekedő nedvességnél a száradási idő meghosszabbodik. Nem szabad alkalmazni nedves felületekre, ahol bekövetkezhet növekedő nedvesség. Bekövetkezhet felesleges buborékok keletkezése, melyek mechanikusan megkárosodhatnak. Ha hosszabb ideig érintkezik vízzel, enyhe puhulás állhat be nála, a száradásnál azonban visszakapja eredeti mechanikus tulajdonságait. Az alapfelületben beépített nedvességnél ajánljuk szellőző kémények használatát. Buborékok keletkezése és összehúzódás akkor áll be, ha az alkalmazás beépített nedvességű alapfelületre történik! Az ALF TG 500 nem alkalmas medencék, tartályok, szökőkutak stb. belső felületeinek végső kezelésére, a víz állandó hatása miatt.

    Az azonos gyártási tétel használatánál garantált az azonos színárnyalat. Abban az esetben, ha több gyártási tételt használnak, javasoljuk az egyéni vödrök összekeverését és ezáltal elkerülni a lehetséges árnyalati eltéréseket. A különböző gyártási tételek színárnyalatait javasoljuk az alkalmazás előtt összekeverni egy nagyobb edényben. Ha ez nem praktikus, javasoljuk a bekenendő objektumon természetes törésvonalakat (átmeneteket) találni.

     

                                           KEZELÉS ÉS BIZTONSÁG KÖVETELMÉNYEI

     

    Használja jól szellőztetett térségekben. Ha az edények nincsenek használva, tartsa őket jól lezárt állapotban. Kerülje az érintkezést bőrrel, szemmel és ruhával. Viseljen megfelelő védőruhát, védőkesztyűt és védőszemüveget/arcvédő pajzsot.

     

    Tisztítás

    Anyag: rögtön vízzel

    Kezek: szappan és víz, kézápolási krém.

                                                                               

    CSOMAGOLÁS ÉS SZÍNEK

    Az ALF TG500 5 kg,10kg, 20kg térfogatú vödrökben, fehér, szürke, bordó, fekete és homokszínben van szállítva.  Más színekben a szállítás a RAL mintavevő szerint, megrendelésre lehetséges.

     

                                                                TÁROLÁS

    A termék a saját eredeti csomagolásában tárolandó +5° C-tól +30° C-ig terjedő hőmérsékleten. Az ALF TG500 csomagolását védeni kell a közvetlen napsugárzással és a nagyon alacsony hőmérsékletekkel szemben. A termék nem fagyhat meg!

     

    Kategóriákba sorolt ​​áruk
    Ne maradj le az újdonságokról, akciókról és kedvezményekről!
    A későbbiekben bármikor leiratkozhatsz.
    Tájékoztatás az ügyfelek számára

     ,, INGYENES SZÁLLÍTÁS ,,

    A legtöbb olvasott a blogban

    Hol talál minket

    1152 Budapest, Szentmihályi út 171 (China Mart)

    Magyarország

    • info: +36 70 342 0894   rendelés: +36 70 610 4344
    • H-CS: 9:00 - 17:00 P: 09:00 - 14:00
     
    ALFEMA SHOWROOM HU
    Logo
    www.tekutaguma.hu
    08:00 - 18:00
    Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk